divendres, 15 d’abril del 2016

CONCURS DE DIBUIX: FESTA PER LA LLENGUA

Hola!
Avuí els xiquets portaven en la carpeta viatgera el dítpic de la Festa per la Llengua del proper 23 d'abril. Per primera vegada, la nostra escola participa en l'organització i una de les activitats que hem realitzat ha sigut participar en el concurs de dibuix de la portada del díptic. La nostra companya Silvia va quedar la finalista de tot el cicle d'Infantil de l'escola. No obstant això, tots van fer uns dibuixos genials. A continuació podeu veure el resultat.
 
 

Ah! No us oblideu d'animar-vos a passar per l'UJI el dissabte 23! Segur que ho passeu genial amb totes les activitats que hi ha preparades!!!!

dilluns, 4 d’abril del 2016

PINTAESCOLA

Hola!
La nostra escola ha participat en el projecte Pintaescola de l'Ajuntament de Castelló. Famílies, alumnes i mestres, hem col·laborat pintant els corralets de les aules d'infantil de diferents colors. A la nostra classe de 5 anys ens ha tocat de color verd.
Hem comptat amb l'ajuda de César (el pare de Claudia), Inma (la mare d'Inma), Macarena (la mare de Toni), Tania (la mare de Laia) i Yasmina (mare de Marina i companya de l'escola).
 
Ens ho hem passat molt bé i el resultat ha sigut fantàstic!
 
Ha sigut com un taller de pares molt divertit.
 
Moltíssimes gràcies famílies! JUNTS FEM ESCOLA!!!!
 













 
Fins aviat,
Loles Huet.

dissabte, 2 d’abril del 2016

CONCURS DE FOTOGRAFIA MEDIAMBIENTAL

Hola!
Com cada any, en tornar de les vacances de Pasqua, a l'escola duem a terme el Concurs de Fotografia mediambiental. Consisteix en que els alumnes que vulguen participar, han de portar una fotografia a l'escola feta per ells, relacionada amb la natura o el medi ambient. Poden ser sobre animals, plantes, boscos, platges, reciclatge, deixalles, etc.
 
A continuació us deixe les bases del concurs i el premi que podeu guanyar si la vostra foto resulta elegida.
 

 

divendres, 1 d’abril del 2016

ENS MENGEM LA MONA DE PASQUA

Hola de nou!
En l'última entrada us vam contar com vam preparar les nostres pròpies mones de Pasqua. Tica, la cuinera del col·le ens les va coure al forn i eixa mateixa vesprada, ens les vam menjar al parc del costat de l'escola.
Estaven boníssimes i ens ho vam passar genial!!! Ah! I també ens vam menjar un ou de xocolate!! Ummmmm!!!!!
 





 
Fins aviat,
Loles Huet