dimarts, 29 de març del 2016

ELABOREM LA MONA DE PASQUA!

Hola de nou!
Aquest any, el cicle d'infantil hem decidit elaborar les nostres pròpies mones de Pasqua. De bon de matí, ens vam posar a la feina i hem preparat aquesta vídeo-recepta per explicar-vos com la vam fer. Esperem que us agrade i que us animeu a fer-les també a casa.
 
 
Fins aviat,
Loles Huet.

divendres, 11 de març del 2016

MAGDALENA A L'ESCOLA!

Tota l'escola està celebrant la Magdalena!
Ja us vaig explicar com vam fer la nostra gaiata. Avuí us ensenyaré, la visita que vam fer per l'escola per veure el treball de la resta de companys de Primària i Infantil.





Fins aviat,
Loles Huet.

dimecres, 9 de març del 2016

EXCURSIÓ A L'ERMITA DE SANT ROC

Hola!
Com sabeu, amb motiu de les festes de la Magdalena, vam anar d'excursió a l'Ermita de Sant Roc. Vam eixir sobre les 9:00 i en arribar vam esmorzar. La resta del matí la vam passar jugant lliurement per l'explanada de l'Ermita.
 










Fins aviat,
Loles Huet
 

dilluns, 7 de març del 2016

MAGDALENA FESTA PLENA! LA NOSTRA GAIATA

Hola de nou!
Amb l'arribada de les festes de la Magdalena, comencem els preparatius. Entre altres coses, hem acordat fer una gaiata entre totes les aules d'infantil. Els xiquets i xiquetes de 5 anys s'encarreguen de la part superior de la gaiata. És una caixa de cartró que anem a decorar amb l'Ermita de la Magdalena i coets. La classe de les girafes, decorarà l'altra meitat de la caixa amb el cartell de festes i més coets.
 
Per decorar l'Ermita, anem a fer-ho amb una pintura especial, que anem a preparar nosaltres mateixa a classe i que al escalfar-la, s'unflarà i adquirirà relleu. Així és com ho vam fer:
 
Açò és el que necessitem:
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de sal
  • 1/2 cullerada de llevat químic
  • Colorant alimentari
  • Aigua (Ha de quedar la consistència d'un iogurt)
 
Ho barregem tot i comencem a pintar.
 



 
Quan ja ho tenim, ho escalfem. Es pot utilitzar qualsevol font de calor: radiador, secador del cabell, etc. Nosaltres vam posar el nostre dibuix de l'Ermita uns segons en el microones i aquest va ser el resultat:
 

  
Un cop preparada l'Ermita vam acabar de decorar la caixa.
 




I finalment, amb totes les caixes, aquesta va ser la Gaiata d'Infantil del Manel Garcia Grau!


Fins aviat,

Loles Huet